Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
за секоја твоја нарачка 
од 26.05. до 30.05.2022.

 • НОВА КОЛЕКЦИЈА
  ПРОЛЕТНО / ЛЕТО 2022

  ОТКРИЈ ЈА »LA PAZ«
 • НОВА КОЛЕКЦИЈА
  ПРОЛЕТНО / ЛЕТО 2022

  ОТКРИЈ ЈА »MANILA«
 • НОВА КОЛЕКЦИЈА
  ПРОЛЕТНО / ЛЕТО 2022

  ОТКРИЈ ЈА »DIVA«
 • НОВА КОЛЕКЦИЈА
  ПРОЛЕТНО / ЛЕТО 2022

  ПОГЛЕДНИ ГИ ОБЛЕКА

Home

Колекција на долна облека

ПРОЛЕТ / ЛЕТО 2022
Grace
Diva
Juliette
Jasmine
Joanne
Retromania
Endless
Playful
Happyday

Колекција на костими за капење

ПРОЛЕТ / ЛЕТО 2022
Hawaii
Isola rosa
Quinby
Okinawa
Panama
Tenerife
Manila
La Paz
Nantes
Saint Tropez
Java
Kenya
Ibiza

Последни новости

Maj 2022