Удобност на памукот за секој ден

Удобност на памукот за секој ден
10 април 2024

Избери 5 х CUTE по најпристапна цена.

Ако избереш 5 CUTE гаќички без разлика на боја, големина или модел, за нив ќе платиш само 1.350,00 ден.

Акцијата трае од среда, 10.04. до понеделник, 15.04.2024 во e-shop. Попустите меѓусебно не се комбинираат. Попустот се пресметува во потрошувачката кошничка.

 

© 2022 Lisca d.o.o. Сите права се задржани.