Дали ја носиш вистинската големина на градник?

Дали ја носиш вистинската големина на градник?
10 јануари 2024

Изборот на вистински градник е важен за твојата удобност во текот на целиот ден. Вистинскиот градник не нуди само поддршка туку и ќе се погрижи за правилно држење на телото, поубаво прилегање на облеката, а пред сé ќе ти даде самодоверба во секој момент.

Те интересира како можеш да ја одредиш вистинската големина на градник? Следи ги трите едноставни чекори и избери градник кој идеално ќе ти прилега.

 

1. Измери го обемот на градите

Кројачкото метро стави го преку грб во висина на грбното деколте, па преку градите во висина на брадавиците – до вдлабнатината помеѓу градите

 

prsni obseg

 

2. Измери го обемот под градите

Кројачкото метро стави го под градите  - постави го преку грб во висина на грбното деколте и напред под градите.

 

podprsni obseg

 

3. Калкулатор за големина 

Измерените мерки внеси ги во калкулаторот кој автоматски ќе ја пресмета твојата големина на градник.

 

 

© 2022 Lisca d.o.o. Сите права се задржани.