Идеален избор за моменти на нежност

Идеален избор за моменти на нежност
12 септември 2023

Првите месеци од мајчинството се преполни со убави и драгоцени моменти, но  истовремено носат и нови предизвици. Затоа, во ред е кога ќе дојде бебето, да ја добиеш сета поддршка и нежност што ја заслужуваш.

 Градникот за доење со пријатен материјал ветува мека удобност, стабилна поддршка и добро чувство во текот на целиот денот. Со едноставното откопчување и закопчување на корпите ќе ги си ги олесните моментите на доење и ќе си обезбедите  безгрижен и опуштен период.

Вашата и среќата на вашето бебе се бесценети, затоа  го заслужувате само најдоброто.

Фотографија: @sanjagrohar


© 2022 Lisca d.o.o. Сите права се задржани.