Момент за мажите

Момент за мажите
3 ноември 2023

Удобност, квалитет и практичност. Наполни ја неговата фиока со долна облека која со воодушевување ќе ја носи секој ден.

Од петок  3.11. до вторник, 14.11. искористи 30% попуст при купување на производи од колекцијата на машка долна облека.

Попустите не се комбинираат. Акцијата важи во e-shop и во сите продавници на  Lisca на колекцијата на машка долна облека( попустот не важи за пижамите Lisca men). Во e-shop автоматски се пресметува во потрошувачката кошничка, а во продавниците на каса.

 

© 2022 Lisca d.o.o. Сите права се задржани.