-20% на спортската долна облека

-20% на спортската долна облека
7 септември 2023

Искористи ја понудата на спортската долна облека и спортската облека и загреј се со вежбање и ниски цени. Модерните спортски модели ќе ти го понудат токму она што ти треба. Искористи го попустот од 20% на спортската долна облека и спортската облека и тргни во пресрет на нови победи.

 Акцијата трае од 7 до 17 септември 2023 година.

 Попустот се однесува на спортските серии Fit и Relax. Попустите меѓусебно не се комбинираат. Понудата важи во е-продавницата и сите Lisca продавници.


© 2022 Lisca d.o.o. Сите права се задржани.