30% попуст на вториот поевтин производ

30% попуст на вториот поевтин производ
13 јуни 2024

Не го пропуштај попустот од 30% на вториот поевтин или артикл со иста цена.

Попустот се пресметува при секое купување на два артикли од костими за капење, без разлика на сезоната.

Акцијата трае од четврток, 13.06. до понеделник, 17.06.2024.

 

© 2022 Lisca d.o.o. Сите права се задржани.