Денови на мода

Денови на мода
7 март 2024

Денови на мода: 20% попуст на долна облека и програма за спиење од колекцијата пролет/лето 2024.

Акцијата важи од четврток, 07.03. до четврток, 14.03.2024.

Попустот автоматски се пресметува во потрошувачката кошничка. Попустите не се комбинираат.

 

© 2022 Lisca d.o.o. Сите права се задржани.