Неверојатен OUTLET попуст

Неверојатен OUTLET попуст
9 мај 2024

Искористи го ексклузивниот попуст од 20% на целата outlet колекција.

Промоцијата трае од 9.05. до 15.05. 2024 година во интернет продавницата lisca.mk.

Попустот автоматски се пресметува во потрошувачката кошничка.

 

© 2022 Lisca d.o.o. Сите права се задржани.