Неверојатно OUTLET намалување

Неверојатно OUTLET намалување
28 февруари 2024

Дополнителен 20% попуст на сите OUTLET АРТИКЛИ

Искористи го дополнителниот 20% попуст на целата outlet понуда.

Акцијата важи од среда, 28.02. до вторник, 05.03. 2024. Попустот автоматски се пресметува во потрошувачката кошничка или на каса.

 

© 2022 Lisca d.o.o. Сите права се задржани.