Одбојкарите во забавен спот за долна облека

Одбојкарите во забавен спот за долна облека
20 октомври 2023

Успешните одбојкари на словенечката репрезентација станаа главни актери на забавниот промотивен спот за машка долна облека Lisca Men. Јан Козамерник, Клемен Чебуљ, Рок Можиќ и Сашо Шталекар го прифатија предизвикот и се докажаа во нови улоги. И покрај нивниот динамичен распоред, исполнет со непрекинати тренинзи и натпревари, одвоија време и снимија промотивен спот за машка долна облека со тимот на Lisca. Тоа се навистина успешни мажи кои не бегаат од различни предизвици. Како кај натпреварите, така и во секојдневните предизвици победата им е важна, а ја постигнуваат со докажана тактика.

Во приказната се испреплетени динамиката на спортот и секојдневните забавни моменти, а клучна улога игра удобната долна облека на Lisca. Секако, без тајните на заведување овој спот не би бил успешен . А како се одвиваше приказната, погледнете во промотивниот спот.

 

© 2022 Lisca d.o.o. Сите права се задржани.