Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

НАГРАДНА ИГРА

#ProudToBeMe

Животот е прекрасен. Ако одвоиме време за себе и своите најблиски, ако сме свесни дека сме прекрасни баш такви какви што сме,во месеците кои следат ви посакуваме да сакате, инспирирате, се смеете,растете и воодушевувате. Бидете горди на себе.
Која е твојата честитка? Доверете ни ги вашите мисли и споделете ги на Facebook и Instagram и истакнете се со #ProudToBeMe

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 


НАГРАДА ЗА ВАС

Секоја недела 10 x долна облека Lisca или Cheek by Lisca

Главна награда
1 x подарок бон во вредност од 30.000,00 ден.

 
КАКО ДА УЧЕСТВУВАТЕ? Запишете ги своите податоци во образецот и одговорете на прашањето » Која е твојата честитка?
Наградната игра трае од 28.11, до 16.12.2018. Секоја недела (3,10, и 17.12) ќе извлечеме 10 наградени кои ќе добијат комплет долна облека Lisca или Cheek by Lisca по сопствен избор.
На 17.12. ќе ја извлечеме главната награда – Lisca бон во вредност од 30.000,00ден.